Break dance i subwayen

Vi havde en ret sjov oplevelse i subwayen fra 125th street i Harlem mod centrum. Vi var kommet på et hurtigtog, og da dørene blev lukket og toget satte i gang, startede en ghettoblaster med høj musik, og en 4-5 unge fyre begyndte at break dance. Der var en del med toget, men de formåede at få skabt sig lidt plads. Det var et meget imponerende show de fik lavet, og Julie formåede at fange lidt af det på video. De var virkelig dygtige, og toget buldrede afsted med høj fart, hvilket gjorde deres show endnu mere imponerende.

Det er en meget kort sekvens, men hvis man vil se lidt mere, findes der masser på YouTube, f.eks.

Det, de unge gutter lavede, var iøvrigt ulovligt. Man må ikke tigge penge i toget, og break dancing bliver sidestillet med det.

For os som turister var det en rigtig sjov oplevelse, men der var mange i toget, som var fuldstændigt ligeglade med dem. Hvis man tager toget hver dag, kan det sikkert også blive for meget.

Er man jazz-entusiast og ser rigtig godt efter på Julies video, vil man måske genkende manden der står til højre i billedet, ved døren, med en sort læder six-pence. Det er en verdenskendt jazz-trommeslager. En mand ved siden af os genkendte ham, og var ved at gå helt i ekstase, og fik sig en lille snak og et selfie med ham. Vi troede først, at det havde noget med dansen at gøre, men det var det ikke.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s