The Clintons

Der var fint besøg i weekenden i Oxford. Bill og Hillary slog et smut forbi – ja, altså the Clintons.

Der kommer ret mange kendte mennesker forbi Oxford for bl.a at holde foredrag. De to clinton’er var her i et ganske andet ærinde. Åbenbart har deres datter, Chelsea, lavet en ph.d. her de sidste par år i “international relations”, vel et emne hun har fået direkte ind med modermælken. Det er vist noget, der er blevet holdt godt og grundigt hemmeligt, men hun skulle eftersigende heller ikke have opholdt sig specielt meget i Oxford, men skrevet afhandlingen fra New York.

Chelsea og familie, der vel er det nærmeste man kommer på royale i USA, var i Oxford til dimission. Der blev ikke holdt nogle officielle taler eller foredrag. De var her som ganske almindelige forældre – så almindelige som man nu kan blive, når man er omringet af 10 body guards når man går rundt i Christchurch Meadow.

Præsident Clinton tager billeder af køer i Christchurch meadow.

Bill har selv en fortid på universitetet her i byen. Han var en del af det populære PPE-program, som har fostret langt størstedelen af engelske ministre og folkevalgte gennem tiden. PPE, står for philosophy, politics og economics. Han blev aldrig færdig fordi han blev optaget på Yale Law School, og tog tilbage til USA. Men nu var han og konen tilbage – dog kun på kort visit.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i University of Oxford. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s