Efterårsbesøg

Min søster, Signe, og hendes kæreste, Jeff, har været på besøg i de sidste par dage – og er det faktisk stadigvæk. Sidste år var Signe og jeg til amerikansk fodbold på Wembley. Jeff er stor fan af San Francisco 49ers, og når nu de skulle spille mod Jacksonville Jaguars på Wembley i år, var det ret oplagt, at de to skulle se kampen live. I det tilfælde, er det jo ret praktisk at man har familie tæt på London.

De kom allerede torsdag aften, og brugte fredagen på at trave Oxford tynd. Signe har en svaghed for tøjbutikken Primark, hvor alt tøj er urimeligt billigt. Når Signe har været herovre med veninderne, plejer de at tage til London for bl.a. at gå i den tre-etagers store Primark på Oxford Street. Det er ikke unormalt for dem at bruge tre timer i den forretning. Signe opdagede, at der også er en Primark i Oxford af en anseelig størrelse, og den skulle naturligvis testes. Hendes reaktion var efterfølgende, at den var noget bedre fordi “her er der ingen kø til prøverummene. I London skal man stå en halv time i kø. Det gider vi ikke, så vi prøver normalt bare tøjet foran spejlene i butikken.”

Lørdag tog vi lidt væk fra Oxford. Signe og Jeff havde lejet en bil, og Signe ville gerne køre lidt mere i venstre side af vejen. Destinationen var Stonehenge en god time syd for Oxford. Vi var der for knap et år siden, men det er et ret imponerende sted, som man sagtens kan besøg en ekstra gang. Trafikken var dog ret slem, og de sidste fem kilometer tog en time at køre. Da vi tog fra Oxford var vejret fint. Der var hul i skyerne, så solen kiggede frem, men det blæste dog en del. Da vi endelig kom frem, var vejret skiftet til det værre. Stonehenge ligger på en stor åben mark, hvor blæsten virkelig kan få fat. Ganske som sidst vi var der, blæste det virkelig meget. Denne gang fik vi oplevelsen et ekstra krydderi, for det begyndte at regne – ret meget.

IMG_7684

IMG_7679Men vi nåede dog at få taget det obligatoriske billede inden vi regnede væltede ned, og vi efterfølgende næsten løb rundt om Stonehenge.

IMG_7675Signe og Jeff får forklaringer om Stonehenge.

IMG_7671

 

Det er altid dejligt at få besøg. Det giver en oplagt mulighed for at være turist. Det kan man nemt glemme i hverdagen.

 

 

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Besøg, Foto, Kultur, Vejr og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s