Vinterferien i USA

Som jeg skrev i sidste opdatering, har vi været et smut i USA. Julie skulle til Los Angeles til en konference om vegetarer og veganere. Konferencen varede blot i tre dage, og det ville næsten være spild af lang flyvetur ikke at udnytte det til noget mere. Jeg mødtes derfor med Julie efter konferencen, og så stod den på ti dages ferie. Her er en lille beretning fra turen. Hvis man er mere til billeder, så kan man se nogle her.

Vejret var markant bedre i LA end England, så vi valgte de første par dage at blive ved kysten, men dog forlade overbefolkede LA til fordel for San Diego. På en hvalsafari, fik vi set store hvaler og delfiner i deres rette element.

Efter San Diego kørte ved øst på ind i landet, hvor temperaturen eftersigende skulle være over 25 grader celcius, og skyfrit. Vi brugte et par herlige dage i Tuscon, hvor vi fik set ‘tegneserie-kaktusser’, besteget et mindre bjerg – både i bil og på gåben.

Herefter gik turen nordpå til Grand Canyon, hvor vi prøvede på at gå ned i slugten, men fordi Grand Canyon ligger i over 2 km højde over vandet var der sne, og særligt på de nordvendte skråninger, og det var dem vi skulle ned af. Langs kanten kunne vi dog sagtens få, og der fik vi rørt benene på en mindre hike.

Grand Canyon var meget flot, men vi var dog enige om, at vi godt kunne undvære sneen, og at vi savnede varmen. Den sidste del af ferien blev derfor brugt i Palm Springs til afslapning i solskin og gode varmegrader.

Nu er vi hjemme i regnfulde England igen, og savner allerede sommeren og solen.

20130319-222358.jpg
Alt i USA er bare større, særligt bilerne, men jeg gad virkelig godt se det monster disse hjul skulle sidde på.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Foto, Rejse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s