Sommerferie

Der har været lidt stille på bloggen de seneste par uger, fordi vi har været på sommerferie. Nu er vi tilbage i Oxford efter tre uger med sol, varme, vand, snorkeling, jungle, kajak, tempelruiner, god mad og meget, meget mere.

Vi brugte det meste af ferien i Thailand, men havde en fem dages afstikker til Cambodia, hvor vi besøgte det store ruinkompleks Angkor Wat. I Thailand havde vi først og fremmest et par dage i Bangkok til at komme os over tidsforskellen og rejsen, og derefter til at se lidt at byen. Det bedste ved Bangkok er uden tvivl de mange gadekøkkener, hvor man kan få rigtig god mad til næsten ingen penge.

Efter Bangkok og Cambodia var vi den sidste halvdel af ferien i den sydlige del af Thailand, nærmere Khao Sok National Park, hvor vi var på en jungletur, med elefantridning, et mindre jungletrek og kajaksejlads. For at slappe helt af inden flyveren gik hjem til Oxford igen, havde vi fire dage på øen Ko Phi Phi, hvor vi snorklede i det krystal klare vand, og nød at det var varmt, men uden at fugtigheden var på over 70%.

Det var en helt fantastisk tur, og jeg kunne skrive meget, meget mere, men jeg vil nøjes med over de næste par dage, at give nogle små historier, billeder og tips og tricks som vi samlede op undervejs.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Sommerferie og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s