Så lykkedes det

Endelig. Efter adskillige forsøg, lykkedes det at få fat i nogle af de sagnomspundne OL-billetter. Vi forsøgte første gang for mere end et år siden, hvor man kunne ansøge om billetter i alle kategorier. Men efter lodtrækningen stod vi tilbage som de fleste, uden billetter. Siden har der været flere lodtrækninger, og endda gensalgs muligheder. Sidste skud i bøssen, var i denne uge, hvor de allersidste og dyreste billetter blev sat til salg. Bl.a. kunne man komme til at se Usain Bolt sætte verdensrekord i 100m finalen fra første parket – men så skulle man også hive £725 op af lommen – pr. person. Det var ikke ligefrem det vi gik efter.

Julie har en glorværdig fortid som stjernegymnast i rytmisk sportsgymnastik. Tiltrods for adskillige danske seniormesterskaber, formåede hun aldrig at kvalificere sig til OL – så når nu muligheden bød sig for, at komme med fra sidelinjen var det klart, at det var her vi skulle sætte ind. Jeg var klar ved tasterne da salget åbnede kl. 11 onsdag. Men vores OL-drømme har været forfulgt af uheld, og det gik da hverken værre eller bedre, end, at brandalarmen starter – og der er brandøvelse. Tak. Så vi fik selvfølgelig ikke de billetter.

Det vi endte med var to indgangsbilletter til den olympiske by. På den måde kan vi komme ind og få oplevet stemningen, men ikke nogen sportsarrangementer. Det er ikke en optimal løsning, men trods alt bedre end ingenting. Den 2. august kan vi fra 10.30 – 16 gå rundt og suge til os.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i OL, Sport. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s