Forår

I dag var det den første rigtige forårsweekend. Hele denne uge, har været præget af høj solskin, høje temperaturer og udendørs frokost. Håbet var naturligvis, at denne tendens ville fortsætte ind i weekenden, og det gjorde den bestemt. I dag blev haven brugt for første gang, og det til en frokost på græsplænen.

Som det kan ses er træerne ikke forårsparate, men efter et nærstudie af birketræernes knopper er det klart, hvis varmen fortsætter i blot en dag eller to mere – hvilket det ser ud til – så er der blade på træerne.

Dagen i dag har budt på op til 18 grader, vindstille og solskin. Min sædvanelige weekendsløbetur bragte mig gennem villakvarterer, hvor det grangiveligt duftede af nyopstartede havegrills. Herligt. Desuden ser det gode vejr ud til at fortsætte. Det er lige før man begynder at tro, at foråret er kommet for at blive.

Det er næsten – også kun næsten – ærgerligt, at vi nu forlader det gode forårsvejr i Oxford og begiver os mod Barcelona. Vejrudsigten for den kommende uge i Barcelona er

hvilket bestemt ikke er til at klage over. I den henseende er det lidt ærgerligt, at jeg skal sidde indenfor og høre på matematik hele dagen…

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Vejr. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s