Hvad sofaen gemte

I dag er vi langt om længe kommet af med det sidste stykke møbel fra lejligheden, der ikke var vores eget. Den gamle “læder”-sofa har siden indflytning af møblerne for to måneder siden stået og grint i den ene ende af stuen. Den har tidligere haft selskab af en seng, en reol og en lænestol. Men lidt efter lidt fik Julie solgt dens venner og den seneste uge, har den været ensom. Vi måtte tidligt erkende, at den var usælgelig, selv da vi prøvede at give den væk, var der ikke noget svar. To kom og så på den, meeen det var aldrig rigtig det de søgte. I morgen tidlig kommer storskraldet, og det bliver dens endeligt.

Samlet var sofaen var for uhåndterlig til at bære ned, så jeg bevæbnede mig med skruemaskine og svensknøgle og gik i krig. Ikke mange skruer holdt sammen på de falske læderpuder, så det kampen var kort. Men hvor meget skidt og skrammel gemmer der sig i mellemrummet mellem armlænet og puderne? En hel del, når puderne er syet fast på bunden og ikke kan fjernes.

Skidt fra et armlæn

Skidt fra det andet armlæn

Det er altså ikke så lidt sofaen gemte. 60 pence, en lineal, en brugt fodfil, adskillige cigaretskodder, filtre til hjemmerullede smøger, to pincetter, en klips, en masse skidt og nå ja, et kondomindpakningsplastik.

En af Julies betingelser for at flytte ind i lejligheden, var, at vi skilte os af med sofaen – og med dagens høst synes det som et meget rimeligt krav.

Lejligheden er nu endelig helt vores egen.

 

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Opstart. Bogmærk permalinket.

3 svar til Hvad sofaen gemte

  1. Det var vist et godt træk af Julie 😉

  2. Jakob siger:

    Ja, nogle gange kan hun godt have ret… 😉

  3. Lise Blaavand siger:

    tænk hvis sofaen kunne tale, hvilken historie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s