Silvan Grillen

Siden møblerne ankom har weekenderne været lig masser af praktisk arbejde, og det er ikke så ringe, når man nu sidder stille det meste af ugen. Lejligheden er så småt er blevet transformeret fra et generisk udlejningslejlighed til vores lejlighed, med vores møbler, vores ting og vores billeder på væggene.

Der er ikke så mange småting tilbage, men denne weekend skulle alligevel ikke være anderledes end de andre, og derfor skulle jeg i dag en tur i vores lokale Silvan – som på engelsk hedder Wickes. Iøvrigt hedder et byggemarked hedder et DIY (Do It Yourself).

I mange Silvan findes der ved siden af kasselinjen Silvan Grillen – et tydeligt tegn på, at selvom Silvan holder gør-det-selv-kurser for kvinder, er mænd, som er alene på indkøb, deres kernekundegruppe. Her er der paralleller mellem England og Danmark, for udenfor Wickes var der også en burgerbar.

Burgerbar ved Wickes

Jeg ved dog ikke helt, hvad det siger om det engelske samfund, at det er kvinder, der her står og hænger ved disken og bestiller en kakaomælk, for det var kun mænd, der gik og så på værktøj indeni Wickes …

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Kultur. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s