Flytning

Søndag for en uge siden får jeg opkaldet, som jeg har ventet på i lang tid. “Det er flyttemanden – vi er i Oxford om to timer”. En lang rejse, som startede i midten af december, hvor flyttemændene fra Bechs & ABC Flytteforretning hentede alle vores møbler på Herluf Trolles Gade i Aarhus, var endelig slut. Nu kunne indretningen af lejligheden begynde.

Selvom der er gået godt en uge nu, og Julie i mellemtiden er kommet herover, og nu kan give et nap med, så mangler stadig en del. Vi har fundet ud af, at vores liv fylder 70 flyttekasser – de var nu hurtigt tømt. Det er småtingene, der virkelig tager tid. F.eks. har alle vores elektriske apparater et dansk stik, så de passer ikke i de engelske kontakter. Løsningen har været, at skifte stik på alle forlængerledninger, så de nu virker som omformere. Men det er småting som dette, man ikke har tænkt over, der tager tid.

Alle møbler lejligheden var udstyret med, står lige nu klemt op i et hjørne, og inden de er væk bliver det aldrig rigtig færdigt. Det er det næste projekt.

Ja, alt overlevede flytningen. Jeg har været meget imponeret over flyttefirmaet. De tre mand, der pakkede alt i kasser var utroligt effektive, og meget forsigtige. Alt, udover tøjet, blev pakket ind i flere lag beskyttende papir. Nu har vi fire sorte sække papir til overs, så hvis der er nogen, som har en god idé eller har brug for papiret, må de meget gerne hente det!
Det mest imponerende var dog, at se dem bære alle kasserne ned. Tre kasser på en gang var ikke et problem – hvis kasserne var fyldt med bøger eller Anders And blade, blev det kun til to af gangen. Reolerne blev flyttet uden de blev skilt ad, og en enkelt mand kunne klare den uhåndterlige futon fra anden sal og ned i lastbilen.
Bechs & ABC Flytteforretnings service var bestemt hver en krone værd, og jeg kan klart anbefale dem, til andre, der måtte overveje at bruge dem til flytning.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Opstart. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s