Familiebesøg

I weekenden var der besøg fra familien hjemme i Danmark. Mor, Far, Signe og Julie tog flyveren fra Danmark og var på weekendbesøg her i Oxford. Herligt med kendte ansigter.

Det blev en weekend med gamle bygninger, studenter i rokonkurrence på Themsen, pubs, lange gåture og familiehygge. Noget jeg særligt havde set frem til, var søndagens Afternoon Tea på Randolph Hotel i Oxford. The Randolph er Oxfords klart mest fashionable hotel. Portieren åbner døren for dig, når du træder ind i Lobbyen, og tjeneren spørger om han skal tage din jakke, når du bliver vist til dit bord. Der er ikke sparet på udsmykningen, og den gamle engelske stil er gennemført.

Afternoon Tea, er en gammel engelsk tradition. Det består naturligvis af te, men derudover er der også scones, små sandwich, og små kager, der skulle spises i en enkelt bid. Scones, der er en sær blanding af kage og halvhårde boller, som helt klart smager bedst når de er varme, blev serveret med hjemmelavet jordbærsyltetøj, ingefærcreme eller “clotted cream” som er en ekstra tyk fløde. Det hele var opsat på et fint stativ. Værsgo’. Jeg behøver vist ikke nævne, at vi ikke havde brug for aftensmad.

Afternoon tea kan fås over hele England – ja i hele Common wealth, så hvis man befinder sig der, kan det bestemt anbefales.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Besøg, Kultur. Bogmærk permalinket.

3 svar til Familiebesøg

 1. Lise Blaavand siger:

  Kære Jakob
  Dejligt at besøge dig, tusind tak for en god weekend KH mor og far

 2. Tror din far sidder og tænker på en pilsner 😉

  • Jakob siger:

   Så skulle han være gået i “The Morse Bar”, som den hedder på Randolph Hotel. Åbenbart en yndet lokation i Inspektor Morse krimiserien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s