Landet i England

Jeg landede i England i onsdags, efter en smertefri rejse. Aarhus lufthavn er nu fantastisk. Ankom med bussen kl. 8.35 og ti minutter senere sad jeg i flyet!

De første par dage er gået med, at få ordnet en masse praktiske ting. Selvom lejligheden er møbleret, så mangler man jo alligevel alt. Klude, viskestykker, opvaskebørste, dyne, pude og listen blev ganske lang. Det meste er blevet købt, men der mangler alligevel noget af det vigtigste, nemlig ingen Internet eller telefon. Lige nu har jeg heldigvis fået lov til at låne mine flinke naboers Internet, hvilket gør det hele noget nemmere. Det er dog ikke muligt at få bestilt Internet eller noget, hvor der er månedlige udgifter, uden at have en engelsk bankkonto. For at få det, skal man bruge en skrivelse fra Balliol, der siger, at jeg rigtignok er studerende. Meget besværligt.

I går var jeg også første gang på Balliol. Jeg fik mig et studiekort, og jeg har også fået et dueslag, så nu begynder det, at ligne noget. Balliols bygninger på Broad st. er meget gamle, og har den helt rigtige Oxford-stil over sig. Jeg glæder mig, til at udforske dem i den kommende tid.

I går aftes mødtes jeg med andre nye matematikstuderende på Balliol, i Hollywell Manor, hvor Balliol-graduates bor. En fantastisk gammel bygning, hvor graduates har frit slag til at udfolde sig. Når jeg får taget billeder bliver de naturligvis lagt op, det kan bedst beskrives gennem fotos. Alle var meget venlige, og var interesserede i at lære en at kende, så jeg glæder mig meget til at bruge noget mere tid i Hollywell Manor. Jeg skal også derhen i aften, hvor formanden for graduates fællesrum (middle common room, eller MCR) holder reception.

Om Jakob

Mathematical Consultant at the Smith Institute.
Dette indlæg blev udgivet i Opstart. Bogmærk permalinket.

2 svar til Landet i England

 1. kristine smedegaard siger:

  Kære Julie og Jakob
  Vi vil følge jer i England. Vi ved fra pålidelig kilde, at Julie er i England lige nu.
  Ekstrem flotte billeder, vi bliver bekræftet i, hvor stift det engelske stystem er!
  Nyd hinanden, pas godt på hinanden, I ved hvor I har de gamle, og så os på sidelinjien.

  Held og lykke til jer begge.
  Knus
  Tage og Kristine
  Plus Matias med kørekort og gymnasielæreren Mia!

  • Jakob siger:

   Tak for kommentaren. Ja, jeg følger lidt med på Facebook, så jeg vidste egentlig godt, at Matias nu har overtaget bilen, og gør vejene usikre, og at Mia tager sig kærligt af nogle ålborggensiske gymnasiasters matematikuddannelse – rigtig flot! Ja, Julie er her lige nu, men er desværre på vej hjem igen – efterårsferien er jo kun en enkelt uge. Vi forsøger at vise lidt af den engelske hverdag, og de pudsigheder det nu medfører. Jeg håber, I fortsat vil følge med og håber I har det godt i Fredericia. Kh Jakob

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s